31 de Maig de 2020
5:09
Atenció al Client
681073140  937310066
La meva compra
Cistella buida
Ajuda
1. He de registrar-me per utilitzar els serveis de la web?

Si és imprescindible estar registrat en el nostre sistema per poder utilitzar-lo.


Assegureu-vos que totes les seves dades siguin correctes ja que en cas d`algun premi major, haurem de comprovar la seva identitat.

2- ¿Que ès Dipósit a la Administració?

És una forma molt segura, còmoda i econòmica de tenir i jugar els teus Nombres de Loteria, gràcies a aquest servei cap premi queda sense cobrar. Una vegada celebrat el sorteig reps automàticament en el teu e-mail els premis obtinguts, que queden reflectits en el teu Compte Personal. L"import dels premis s"ingressa automàticament en el teu Compte Personal. Import que pots transferir quan desitgis a qualsevol compte Bancari de la teva propietat. 

T"estalvies les despeses d"Enviament.

3. És important comprovar l`exactitud de les dades de registre ?

És molt important , ja que en cas de sol·licitud de cobrament de premis la transferència es realitzarà única i exclusivament amb les dades que el titular hagi facilitat en el seu registre , i en aplicació de la normativa vigent , mai a favor d"un tercer. Qualsevol inexactitud o incoherència entre les dades del beneficiari i els de el compte bancari receptora, suposaria la devolució de la transferència per part de l"entitat financera.

4. Com faig el pagament de les meves compres?

Mitjançant ingressos en el teu compte .Accedint a "El meu Compte" , i posteriorment a "Ingressar Saldo" amb aquesta acció s"accedeix a "Afegir Saldo" , només has de seguir les indicacions.

5. Com es que les meves apostes han estat validades ?

Una vegada confeccionada l"aposta , es procedirà al pagament de la mateixa mitjançant càrrec en el seu compte o pels mitjans que se li ofereix.Confirmat el pagament, pot accedir a "el meu compte" i en "moviments compte" veurà el nombre i descripció de la seva comanda , la qual cosa significa que l"aposta ha estat rebuda pel Punt de Venda.A continuació rebrà un e-mail, al que s"adjuntarà el RESGUARD ORIGINAL ESCANEJAT

6. Cobrament de premis y normativa fiscal aplicable

Normativa Fiscal
Si aconsegueixo un premi superior a 2.500 euros el Ministeri d"Hisenda descomptarà el 20% en concepte de retenció fiscal .
És a dir que , fins a 2.500 euros el premi serà lliure d"impostos , i es cobrarà integramente, i l"import que superi als 2.500 euros estarà subjecte a retenció del 20%.
Exemple : Premi de 4.000 euros = 2.500 exempt . 4.000 -2.500 = 1.500 . La retenció fiscal del 20% s"aplicarà sobre 1.500 euros , per tant es cobrarà : 4.000 - (1.500 x 20%) = 3.700 euros.
que passa si en una travessa múltiple tinc un premi de 14 per 9.000 euros i 6 premis de 13 per 1.400 euros cadascun ? .
Doncs que solament es pagarà impost en la forma descrita anteriorment sobre l"import de 9.000 euros , la resta de premis , per ser inferiors a 2.500 estan tots exempts de tributació.
No cal fer posteriorment cap declaració ni efectuar pagament algun , ja que en el cobrament del premi ja s"ha descomptat l"impost .

7. Com puc fer el cobrament dels meus premis?

Una vegada sortejat i coneguts oficialment els resultats s"efectua l"escrutini de les jugades. En el cas que alguna d"elles hagi resultat premiada , es realitza abonament en el compte virtual. Des d"aquest moment es pot optar per

: 1- Deixar el saldo per utilitzar-ho en posteriors compres

2-Sol·licitar el cobrament dels premis.

Per sol·licitar el cobrament dels premis només ha d"accedir al seu compte virtual i a l"apartat "Cobrar Premis" , on té explicats tots els passos a seguir.en el supòsit de premis majors , de mes de 2.500 euros , se sol·licitarà fotocòpia de la documentació acreditativa de la titularitat (D.N.I. - passaport-ANEU card etc. ) , perquè el Banc pugui estendre el certificat de propietat del premi obtingut. És molt important la veracitat de les dades aportades per al registre, ja que aquests són els que s"utilitzaran per al cobrament de premis.

Admón de Loterías nº 13
Helena Salillas Pinillos
C.C. Carrefour-Vallès
08228 Terrassa Barcelona
39171115E
Tel.: 681073140  937310066
· Fax:
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificativa per falicitar l'elecció i selecció del apostante